Terttu Savola Ajatuksia

"Raiskaukset lisääntyneet" - Mitä ihmettelemistä

Olipahan taas tänään luettavissa mediauutisia siitä, että raiskaukset ovat lisääntyneet . No tottakai ne ovat lisääntyneet. Median olisi parempi ilmoitella asia siinä muodossa, että "olemme päässeet hyviin tuloksiin esittämällä ja tyrkyttämällä ylenpalttisesti seksipitoisia ja sairaita ohjelmia - vieläpä lasten katseluaikana".

Tosiasiahan on, että ohjelmien tekijöistä suuren osan täytyy olla sairaita. Eivät tasapainoiset terveet ihmiset tee ohjelmia, joissa annetaan jollakin lailla vääristynyt ja sairaalloinen kuva seksistä.  Kuva, joka sopii paremmin eläinten harjoittamaan seksuaalisuuteen,  tosin jotkut niistäkin ymmärtävät enemmän. 

Ihmetyttää vain, mitä iloa nuo vääristyneen seksin tarjoajat ja tekijät itselleen saavat. Vai haluavatko  vain niin intohimoisesti olla "vihtahousun" palvelijoita. Sehän se haluaisi kyllä laittaa kaikki ihmisten arvot sekaisin ja sen seurauksena tehdä heistä todella onnettomia ihmisiä. 

Toivotaan ja rukoillaan, että suuri ihme tapahtuu ja oikeaa ja kaunista, ihmisille sopivaa seksuaalisuutta ruvetaan taas korostamaan ja näin ihmisistä tulee onnellisempia. Se taas on monella tapaa koko kansan ja ihmiskunnan etu.  

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (12 kommenttia)

Jarno Piispanen

"Eivät tasapainoiset terveet ihmiset tee ohjelmia, joissa annetaan jollakin lailla vääristynyt ja sairaalloinen kuva seksistä. Kuva, joka sopii paremmin eläinten harjoittamaan seksuaalisuuteen, tosin jotkut niistäkin ymmärtävät enemmän"

Väität siis tosissasi, että eläinten lisääntyminen on vääristynyttä ja sairaalloista? Toivon sen kuuluisan Jumalan nimissä, että sinulta jää tulevaisuudessakin äänet saamatta.

Edit: Muuten ihan hyvä kirjoitus, tuo lainaamani kohta pisti vain liian pahasti silmään.

Käyttäjän terttusavola kuva
Terttu Savola

Enpähän tainnut puhua varsinaisesti lisääntymisestä. Puhuin seksuaalisesta käyttäytymisestä. Ja jos tarkentaa pitää, on kai olemassa käsitys, että jotkut eläimet hyökkäävät toisten kimppuun seksuaalisessa mielessä sen enempää parisuhdetta kuin uskollisuuttakaan ajatellen. Poikkeuksia on, kuten mainitsin.Ihmiselle on "se kuuluisa Jumala" luonut järjen ja jopa omantunnonkin seksuaalista käyttäytymistä varten. Sitä juuri ihmisen tulisi käyttää tekosissaan toisia kohtaan. Median ja muiden sellaisten tahojen vaikutusta, joilla on tilaisuus "opetusta" seksuaaliasioissa antaa, arvostelen kovasti. Ja sanonpa vielä senkin "sen kuuluisan Jumalan" sanomana, että olisi parempi, että myllynkivi ripustettaisiin sellaisen kaulaan, joka yhden pienimmistä viettelee.Väärä opetuskin on viettelemistä

Mika Eiramaa

Täällä Helsingin poliisin väkivaltarikosyksikön johtaja (onneksi nainen eli vakavastiotettava taho)kertoo, millainen korrelaatio tms. yhteys on ollut sillä, että maahanmuuttajien ym. ulkomaalaistaustaisten osuus raiskauksista oli muutama vuosi sitten n. 50 %, kun heidän osuutensa väestömäärästä oli n. 4 % - ja miten lukusuhteet lienevät kehittyneet sittemmin...
http://mikaeiramaaknfijv.puheenvuoro.uusisuomi.fi/...

Käyttäjän tuomasheikkila kuva
Tuomas Heikkilä

Itse olen sitä mieltä että Suomen "Tuhma poika soo soo!" lämäis ranteelle "rangaistukset" ja poliisien olemattomat määrärahat ovat syynä siihen että Suomi on käytännössä lainsuojaton valtio.

Taha Islam

Taas yksi, jonka mielestä raiskaus on seksiä.

Anna Halonen

Missä tilastot siitä keitä nuo raiskaajat ovat. En usko alkuunkaan sitä että kantasuomalaiset olisivat innostuneet raiskaamaan omiaan, kyllä ne raiskaajat tulevat ihan muualta ja syyllisiä ovat kaikki jotka mamuja maahan rahtaavat ja pitävät rajat auki kaikille! Ei kai kukaan oviaankaan sepposen selällään pidä!

Käyttäjän almafiina kuva
Anki Heikkinen

Mistä näitä kukkahattutätejä oikein tulee?
Et tarkemmin selitä, että mitä on tuo "oikea ja kaunis, ihmiselle sopiva seksuaalisuus". Varmaan avioliitossa tapahtuvaa heteroseksiä pimeässä peiton alla, ainakin päätellen Jumala- ja vihtahousuhöpinöistäsi.

Käyttäjän terttusavola kuva
Terttu Savola

Näytät itse tietävän asian aika hyvin. Joskus ihminen tietää ja ymmärtää asiat oikein, mutta jostain syystä ei halua niitä noudattaa

Käyttäjän almafiina kuva
Anki Heikkinen

Edelleen toivon, että hieman avaat sitä, mitä tarkoitit. Mikä nyt siis on sitä oikeaa ja sopivaa jne. seksuaalisuutta sinun mielestäsi?

Pertti Väänänen

Terttu Savolalta todella hyvä kommentti!

Rug Head

http://www.youtube.com/watch?v=yCHCscpB5pw&feature...

Yo. linkissä, Ritva Elomaa, Helsingin rikoskomissario Helsingin poliisista kertoo tuossa videossa, että Helsingissä vuonna 2007 50% raiskausepäillyistä oli ulkomaalaistaustaisia. Ja tuolloin Hgin väestästä reilusti alle 10% oli ulkomaalaisia. Toisin sanoen, ulkomaalaisten osuus raiskausten suhteen on kauhistuttava.

Terttu Savola tuo hyvin tärkeän asian esille. Useilla kanavilla esitetään sairasta väkivaltaa ja seksiä, ja tämä ei voi olla vaikuttamatta kansalaisiin. Erityisesti haluan tuoda esille sairaat videot, joita vuokraavat mm. R-kioskit, Filmtownit ja Makuuni. Meidän on kansakuntana noustava tällaista mielenvikaista kehitystä vastaan, ja kiellettävä kaikki sairaat videot, joissa raiskataan tai tapetaan lapsia, nuoria tyttöjä tainaisia.

Käyttäjän Ellinoora kuva
Elli Noora

Voin jo kuvitella lähi tulevaisuuden uutislähetyksen "Suomen tietotoimiston uutisia"... "jo 50% suomalaisista ilmoittaa olevansa homo ja biseksuaaleja ja hyväksyvänsä moniavioisuuden"
Globaali eliitti on aivopessyt meitä kiihtyvällä tahdilla, uskomaan että jos ihminen vaan"rakastaa" ja hyväksyy "kaiken" hän on hyvä ja sivistynyt ihminen. Sinkkuelämää ja L-koodi tv-sarjat on näitä sarjoja joita näyttämällä,meidät pistetään hyväksymään kaikenlainen "vapaus" ja me LUULEMME,että ne ovat meidän omia mielipiteitä ja oma valinta !

Näin meitä viedään !

http://www.henrymakow.com/gaypromotionproves.html

http://vigilantcitizen.com/vigilantreport/mind-con...

Toimituksen poiminnat