Terttu Savola Ajatuksia

Beige olisi hyvä huovan väri istuntosaliin

Kansanedustajille ja avustajille hankittiin uudet uhkeat huovat lepäilyä varten. Noin 27 000 euron lasku syntyi veronmaksajille. Nyt tarvitaan varmaan tulevaisuudessa hyviä vinkkejä muihin hankittaviin tekstiileihin. Sksi ehdotan, että beige sopisi hyvin istuntosalin huopien väriksi. Hyvin valitut värit kuitenkin antavat vähän paremman kuvan veltostakin toiminnasta ja lepäilystä. 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (44 kommenttia)

Käyttäjän ohohupsis kuva
Helena Eronen

Helevetti mitä kusipäitä (anteeksi voimasanani). Ikeasta oisivat saaneet ihan hyvät huovat kympillä kappale. Ei tässä oikein tiedä, että pitäisikö itkeä vai nauraa.

hulda (nimimerkki)

Kai ne on edustustorkkuhuovat, sopii ulkomaisten parlamenttien vierailijoiden ihailla kun Arkadiamäellä vedetään sikeitä.

hakveksittu veronmaksaja (nimimerkki)

Te teitte sen taas siellä Arkadianmäellä. Niin paljon kun on käyty polemiikkia eduskunnan rahan käytöstä, ilmenee tälläistä sikailua. Miksi? Minä ainakin veronmaksajana koen suoranaista halveksuntaa. Niinistö j.......a etkö saa kuria porukkaasi? Tälläistäkö on johtamistasosi mahdollisena pressana? Kysyn vaan.

Vieras (nimimerkki)

OKSETTAAAAAAAA...

einari (nimimerkki)

Puuttuu vain tyyny ja lakanat?

Käyttäjän hilkkalaronia kuva
Hilkka Laronia

Joo Terttu ja Helena ja kaikki, met oisima voihneet lahjotella peittoja niile, jos eivät voihneet tua kotoa lämmikettä?

Kukas tämän vilttitillauksen muuten teki?

Pentti Järvi
Vieras (nimimerkki)

Kun tuota löysää rahaa tuntuu olevan, niin turhaanpa poloisia edustajiamme laitetaan nojatuoliin nukkumaan. Selkäsärkyähän siitä syntyy. Ehdotan, että jokaiselle kansanedustajalle kustannetaan omat moottorisängyt; niissä kivempi on kölliä. Jonkinlainen unihaalarikin olisi paikallaan, ettei vaateet rypisty. Sotkassa näyttäisi olevan tarjouksessa moottorisängyt 1499€/kpl, vaatimattomiahan nuo nyt ovat, ehkäpä laadukkaampiakin löytyisi. Alle kolmensadantuhannen euron sijoituksella hyvät unet ja parempia päätöksiä.

Elina Moustgaard

Vieläkö ne hienohelmat siellä eduskunnassa pyyhkivät peppunsa ranskalaiseen vessapaperiin, vai kelpaako jo suomalaisvalmisteinen?

Käyttäjän amgs kuva

Karkkilan SäästöPörssissä beige huopa maksaa 5,90 euroa. Ovatko perussuomalaiset kansanedustajat luopuneet niistä eduskuntahuovista?

Vieras (nimimerkki)

Mitä se viherpiipertäjä tarkoitti tuolla?

Käyttäjän amgs kuva

Se olisi ollut hyvin populistinen veto. En näe siinä mitään pahaa. He mainostavat olevansa vähäosaisen kansan asialla.

Vieras (nimimerkki)

Hyvä, että edes mainostatvat, viherpiipertäjät ovat olleet hallituksessa monta vuotta ja mä en ole muuta huomannut kuin lompakkoni ohenevan. Annetaan nyt välillä PS:lle mahdollisuus näyttää, teiltä taikka kepulta se ei ole oikein onnistunut viime aikoina:))

Vieras (nimimerkki)

Torkkupeitot tulee tarpeeseen, kun näyttää ensi kaudeksi noita persulaisia eläkeläisiä sinne rynnivän.

Vieras (nimimerkki)

Persujen tulevaa vaalivoiton takiahan nämä huovat hankitaan. On hyvä vedellä sikeitä, kun käsiteltävät asiat menee yli hilseen.

Vieras (nimimerkki)

Käsiteltävät asiat??? Sulle, mulle, sulle, mulle... siinä ollut sun tähän saakka käsiteltävät asiat:))

danielewski (nimimerkki)

Eikö muuten puolustusvoimilta olisi löytynyt sodanajan vahvuuden pienentämisen vuoksi ylimääräiseksi jääneitä, pakasta vedettyjä huopia ihan ilmaiseksi. Kyllä harmaa sopisi varsin hyvin eduskunnan värimaailmaan sekin.

J. Gagarin

Yrittäkää nyt ymmärtää, että huovat tulevat kovaan käyttöön. Niiden hankintaakin perusteltiin sillä, että edelliset olivat loppuun käytettyjä.

hulda (nimimerkki)

No juu, väittävät vanhoista Ilta-Sanomissa että ne oli hankittu vuosikymmeniä sitten Suomen Käsityön Ystäviltä.

http://www.iltasanomat.fi/uutiset/kotimaa/uutinen....

Mutta Lapuan Kankurien torkkupeitosta olisi voinut laskea lampaita ellei pääse unenpäästä kiinni, säästänytkin toistakymmentä tonnia ja saanut erotuksella yömyssyt:

http://www.lapuankankurit.fi/verkkokauppa/fi/sisus...

rina (nimimerkki)

Huopien lisäksi jokainen k-edustaja tarvitsisi myös henkilökohtaisen Unihiekan sirottelijan. Tai sitten kaikki voisivat kokoontua huopa (riepu) kainalossa pieniin Karakoe-ryhmiin laulamaan Nukkumattilaulua:

Unihiekkaa (nukkumatti)
http://www.youtube.com/watch?v=fFuCSa6-z_E&feature...

Teppo Vanamo (nimimerkki)

Niin ja voisihan sitä tietysti perustaa ne ryhmät poliittisen kannan mukaan, niin saisi valittua laulun värin mukaan...

Vieras (nimimerkki)

Mutta onhan ne kuitenkin "lankoja lukuunottamatta" kotimaista tuotantoa, että on tässä sentään joku (Huhmarkangas) käsityöläinen saanut kohtalaisen mojovan tilin tehdyksi. Eli tukeneet meitä aliarvostettuja käsityöläisiä. Tosin, arvostaisin tätä torkkupeitto-ostosta enemmän jos jokainen kansanedustaja olisi maksanut oman peittonsa omasta palkkapussistaan...

Tulikivenkatku (nimimerkki)

Ainoa ammattikunta, ketkä saa nukkua töissä ja vielä veronmaksajien kustantamoen vilttien lämmössä. Voi v...tu.

Vieras (nimimerkki)

Näin eduskunta toimii härskisti lama-Suomessa. Samaan aikaan
perussuomalaisten kannatus vaan nousee. Tuntuu, että joku kaivaa
nyt kuoppaa itselleen seuraavissa vaaleissa. Ovatko ne peitot todella
niin tärkeät ja pitääkö niiden olla design-tavaraa. Onko väärin sanoa,
että eduskuntakin on työpaikka. Meillä ei ole duunissa peittoja, koska
nukumme kotonamme.

hulda (nimimerkki)

Katsele joskus täysistuntoja netistä eduskunnan sivuilta. Voisin minäkin ottaa nokoset jos oma puheenvuoro olisi 10 aikaan illalla, huomennakin on täysistunnossa:

Keskiviikkona 10.11. klo 14.00
Vuoden 2010 lisätalousarvioesityksen ja vuoden 2011 talousarvioesitystä täydentävän esityksen lähetekeskustelu. Hallituksen esitysten lähetekeskusteluja. Lakiehdotusten käsittelyjä.

http://web.eduskunta.fi/Resource.phx/eduskunta/org...

tripale (nimimerkki)

Nämä ihmiset ovat ahneita rikollisia. Suurpääoman marionettinukkeja. Luonnonvarojen riistomestareiden ja riistomestaajien marionettejä.

Saataisiinko joskus järjestelmä jossa suosittaisiin todistettavissa olevaa meriittiä? Eli todellista meritokratiaa?

Nyt tuolla mäellä on pahaisia narsisteja ja psykopaatteja jotka ajavat pelkästään eliitin( joko rahaeliitin tai alistavien uskontojen eliitin)tarpeita. Alkaa riittää.

intrigööri (nimimerkki)

Mitähän niille vanhoille päivis-huoville tehtiin? Voisihan ne pesaista kuudessakympissä, ettei nukkumatti tartu ja lahjoittaa huovat vaikka asunnottomille. En jaksa uskoa, että kansanedustajat olisivat koisineet huopansa puhki ja kelvottomiksi.
Ehdotan, että esim. uskovaiset lahjoittaisivat kaikille kunnolliset pakanalähetyksen kutomat villasukat. Joku muu voisi lahjoittaa yömyssyt ja päiväpyjamat.
Avustajien tehtävä on sitten herätellä ja vahtia, ettemme torku edustajiamme välityksellä istunnoista ohi. Kunnon edustaja on virkkuna paikoillaan salissa ainakin silloin, kun jokin kuvausryhmä on lehterillä.

Käyttäjän leskinen kuva
Seppo Leskinen

Sitä minä tässä vaan ihmettelen, kun oli vara pistää tuollainen summa noihin torkkupeittoihin, mutta samanaikaisesti saunaosastolla säästettiin hammasharjoissa, siis hammasharjat poistettiin säästösyistä, että sillee!

Naurattaa koko eduskunnan touhu, että työpaikalla pitää torkkua peiton alle käpertyneenä. Minun mielestä tuo vilttiketju pitäisi laittaa vaihtoon ja valita tosimiehet ja naiset tilalle.

hakveksittu veronmaksaja (nimimerkki)

Minustakaan ei riitä pelkkä "vilttiketjussa" loisiminen. Prkl punaista korttia vaan. Ja se tapahtuu maidän äänioiketettujen voimin.

Pirjo-Margit Jauhiainen (nimimerkki)

Terttu Savola miettii vaan peittojen väriä, eikä ole yhtään väliä vaikka ne maksaakin maltaita. Silmänlumeeksi on mielekästä mainita 27 000, kun se kirjoituksessa näyttää niin hyvältä.
Hänellä näyttää olevan jo valmis visio päässään, että pääsee eduskuntaan velttoilemaan ja lepäilemään :(

Köyhien puolue, perustaja ja puheenjohtaja, Terttu Savola?
Kerroppas minkälaisia köyhiä puolueesi edustaa?
Olin v. 2007 sinuun yhteydessä, kun minulle haettiin perikunnan asunnosta häätöä, ei mitään yhteydenottoa.
Nyt kun uudestaan häätöä haetaan, voit julkisesti kertoa, miten auttaisit meitä, jotka olemme samassa tilanteessa?
Eipä sinua näkynyt asunnottomien yössä Espoon keskuksessa :(

1. Vai katsotko, että kaupunginvaltuutetun/Yk:n ihmisoikeuslähettilään asemasi on niin fiini, että silloin et voi alentua hädänalaisten ihmihmisten asialle?

2. Olin eilen myymässä Kampin alueella itse tehtyjä sukkia/ym, onko sukkani liian vähempiavoisia, kun "köyhänä" niitä yritän markkinoida. Terttu, arvokkaat viltit on mielestäsi oikein eduskunnalle, kun jo muitakin vinkkejä haet hankintoihin eduskuntaan?

Korruptio Jussi (nimimerkki)

Tuntuu vähän siltä, että viltit myynnyt firma on maksanut jollekkin kansanedustajalle tukun korruptiorahhoo!!!! Just.

Korruptio Jussi (nimimerkki)

Tuntuu vähän siltä, että viltit myynnyt firma on maksanut jollekkin kansanedustajalle tukun korruptiorahhoo!!!! Just.

Pjyullerö (nimimerkki)

No eikös tämä olisi parempi?

http://www.maanpuolustusyhtio.fi/PublishedService?...

Onhan se kalliimpi mutta voisi jo vetää oikein kunnon sikeet ja vihollisen iskiessä lämmönjakelukeskukset tuusannuuskaksi, ei 20 pakkasetkaan pysäyttäisi eduskunnan työskentelyämmh?

Vieras (nimimerkki)

Samainen iltapäivälehti kertoi myös säästöistä Eduskunnassa, mutta se ei myy etusivulla.

Vieras (nimimerkki)

Turhaan haukutte. Ei tule uni halvemmissa.

Käyttäjän lueskelija kuva
Teuvo Valkonen

Ostajat ovat vailla suhteelisuustajua tai korruptoituneita. Pelottaa valtionhallinnon virkamiesten moraalin rappio. Kyse ei ole rahasta vaan todellakin suhteellisuustajun puutteesta ja moraalista.

Aku Ankka

Surullinen esimerkki täydellisestä irtaantumisesta tosielämästä.

Monet kansanedustajat ilmeisesti ihan oikeasti uskovat tekevänsä tärkeää työtä, ja sekin huolestuttaa, koska se kertoo hyvin sen, että todellisuuden tajun lisäksi myös luova ajattelu on kadonnut. Ollaan systeemin osia, joidenkin isompien marionetfeja, ei pystytä kyseenalaistamaan koko homman järkevyyttä.

Kun kerran EU:iin on menty, herää kysymys, miksi meillä enää on eduskunta? Eikö pyrkimys ole rakentaa Euroopan yhteinen lainsäädäntöelin? Tämä huomioonottaen pitäisi pyrkiä "alasajamaan" koko eduskunta, ei vahvistamaan sitä.

Vieras (nimimerkki)

Jos ei Gutierrez Soraisella ole muuta asiaa kuin, piikitellä persuja niin voisi pitää suunsa kiinni. Viherpiipittäjillä tuntuu olevan vaikeaa, kun perussuomalaiset kerää syvän kansan äänet.

Käyttäjän pks4470 kuva
Pentti Sittnikow

Vieras.

Oivalluksesi on oivallinen. Sillä GS, on mitä ilmeisemmin rasistinen ja siten ymmärtävinään, että perusSuomalaiset ovat henkilöitä, joita voidaan arvostella surutta Suomalaisuudesta.

Mitä huopiin tulee, on surullista havaita edusukunnassa asiainhoidon tärkeysjärjestys.

Heikki Ojala (nimimerkki)

Olikohan torkkupeittojen hankinta kilpailutettu?
Jos oli, eikö kalliimpia löytynyt?

Bone (nimimerkki)

Ei ollu kilpailutettu. Joku sisustusarkkitehti oli perustellu tota niin, että eduskuntataloon ei sovi kuin määrätty design. Ilmeisesti sitä taasen ei saanut kuin yhdestä ainoasta paikasta, jolloin voitiin tehdä suorahankinta.

Paskapuhettahan tämä toki on, mutta yhtä kaikki, näin meneteltiin.

Vieras (nimimerkki)

Eikö johdonmukaisuussyistä edustajatkin tulisi valita valokuvan perusteella?
Joku logiikka pitää olla !

Vieras (nimimerkki)

Mitä noista peitosta, unessahan nuo näyttävät olevan muutenkin suomalaisen yhteiskunnan oikeista tarpeista ja asiosta. Ja jos alkaa valo liiaksi siirtyä faktoihin kansalaisten "hyvinvoinnista", voi peiton vetää korvilleen ja jatkaa uniaan, ettei tule paha olo ja häpeän tunne.

Toimituksen poiminnat