Terttu Savola Ajatuksia

Johdetaanko Yleisradioa paholaisen periaatteilla?

Paholainen käyttää työssään ovelia keinoja.  Se usein muuntautuu muka sivistyneeksi otukseksi saadakseen paremmin toteutetuksi pirullisia aikeitaan -  eli tuhotakseen ihmisiä ja kansakuntia.

Paholainen saattaa joillakin ns. hyvillä asioilla huijata ihmiset  maksamaan korkeitakin hintoja asioista, joitten takia lopulta huomaavat olevansa huijattuja ja menossa perikatoon.

Yleisradiolla on paholaisen toimintatavat. Ihan pikkuisen välillä näytetään jotain asiaakin, josta olisi pääteltävissä, että onpa hyvä laitos. Sitten ihmisten ollessa hyvässä uskossa oikeisiin toimintatapoihin räväytetään taas kunnolla., Sillä oikeudenmukaisuutta paholainen ei siedä. Sekin mikä näyttäisi oikeudenmukaiselta, palvelee vain yhtä asiaa - saada ihmiset mukaan  aina vaan  suurempaan petokseensa.

Paholainen on kiusaaja. Se nauttii suunnattomasti saadessaan kiusaajat liikkeelle painamaan ihmisiä, joiden se toivoo ja odottaa siitä lannistuvan ja ehkä lopettavan hyvät aikeensa ja toimensa. Ihmisjoukkojen saaminen mukaan likaiseen toimintaan on tärkeää. Tärkeää on myös vaientaa asiasta totuuden tietävätkin heille tarjotuilla bonuksilla. 

Nykyinen politiikka on oiva esimerkki asioiden pirullisesta käsittelystä. Demokratia lakaistaan maan rakoon. Nyt eduskuntapuolueiden ohjelmista jätettiin pois kokonaan kansanedustaja Paavo Väyrynen ja Tähtiliike-puolue.

Hänhän on yksinkertaisesti liian osaava ja tietävä  muitten puoluejohtajien rinnalla, että ihmisten ei Ylen mukaan ole hyvä häntä nähdä.

Siniset sitä vastoin otetaan mukaan, vaikka eivät hekään ole tuolla nimellä olleet vaaleissa eivätkä saaneet yhden yhtäkään kansanedustajaa. He  ovat ehkä enemmän potentiaalisia kumppaneita  osoitettuaan  täydellistä vilppiä ja petostaitoa vuoden 2017 tapahtumissa. 

Jussi Halla-aho otettiin nyt mukaan keskusteluihin, mutta liian hyvänä mahdollisuutena hänet päätettiin poistaa Ylen areenasta ihmisten nähtäviltä.

Puhun kokemuksesta. Olen joutunut Ylen kaltoin kohtelemaksi vain siitä syystä, että olen ottanut esille ja paljastanut vakavia asioita, jotka ovat totta. Eräästä pienpuolueitten tentistä minut Köyhien Asialla-puolueen puheenjohtajana  jätettiin kokonaan pois. Kysyessäni syytä sanottiin, että studioon ei mahtunut millään enää yhtä tuolia. 

Näin me siis veroillamme joudumme maksamaan Ylen erittäin huonosta ja moraalia alentavasta toiminnasta.

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

5Suosittele

5 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (6 kommenttia)

Käyttäjän RitvaPuolakka kuva
Ritva Puolakka

Hyvä Terttu! Sinulla on pitkäaikainen kokemus näistä asioista, joten varmasti tiedät mistä puhut.

Käyttäjän LasseHietanen kuva
Lasse Hietanen

Hei. Kiitos Terttu. Pidin kirjoituksestasi. Siinä on pelkistetysti sanottu, kun täällä on "pääpäsmärinä" perkele, otettuaan "vallan", kuitenkin, väliaikaisvallan Jumalalta, josta on meidän kärsimisemme. "Vihtahousu" antoi kumartajilleen isot rahatupot. Sehän se teki ja yhä tekee, jos "tämä peli" saa jatkua; toset köyhtyy ja toiset rahallisesti rikastuu ja vielä he henkisesti köyhtyvät, mikäli eivät raamattujaan avaa ja omaksu oppia. Jeesus Sanoo meille varkaille: Ilman minua te, ette voi mitään tehdä. Siunaten, Lasse.

Käyttäjän IrmaAsikainen kuva
Irma Asikainen

Minäkin sain eilen huomata, että totuuden puhuinen (valtamediassa ainakin) on kiellettyä. Kirjoitin aivan todenmukaisen kuvauksen siitä, mitä on kantasuomalaisena asua "monikulttuurisessa" köyhäintalossa, mutta se oli liikaa kerrottavaksi julkisuudessa ja joutui leikkuriin. Tai en tiedä, josko se johtui siitä, että olin jättänyt värikynät kotiin ja piirsin sen kuvan hyvin mustavalkoisin värein - se elämä kun sellaisenaan ei juurikaan väriläiskiä tarjoile, jollei oteta lukuun niitä selkkauksia mamujen ja kantaväestön välillä.

Tuntuu kummalle, että politikot saavat mättää suoranaista "ulostetta" suustaan ja sitä siteerataan ja levitetään täällä suut vaadossa, mutta totuus, kun se koskettelee medialle tulenarkaa aihetta, on tyystin kiellettyä.

Sama pätee julkisuuden henkilöiden kirjoituksiin, joissa joissakin ei ole totuuden häivääkään, mutta kun ne ovat mediaseksikkäitä, niin ne menevät läpi kuin häkä.
Miksi kansan ei anneta tietää totuutta, vaan sitä peitellään kynsin hampain.

Käyttäjän SeppoPajunen kuva
Seppo Pajunen

Soinin persujen entinen Yle-vastaava, mediapersoona Teuvo Hakkarainenkin sanoi, että Yle-vero pois ja jokainen hankkikoon sellaisen katselu-ja kuuntelukortin minkä haluaa ja mihin varat riittää.

Myös Ylen "väärin kohtelemat" Soini ja Sipilä sanoivat aikanaan "enteellisesti", että Yleen palataan vielä....mutta taitavat jo nyttemmin olla molemmat matkalla pois niistä politiikan posteista, joissa olisi valtuuksia "palata Yleen...?!"

Tähtiliikkeessä jo varmaan rustataan selityksiä mahdollisen vaaliromahduksen varalle ja Yle ja koko etelän media sopivat hyvin ainakin osa selityksiksi...?!

Käyttäjän terttusavola kuva
Terttu Savola

En nyt oikein usko Seppo Pajusen mainitsemaan "vaaliromahdukseen", mutta tänään näytettiin juuri gallup-tuloksia, että eniten vaikuttaa äänestämiseen televisiossa nähdyksi tuleminen. Että kyllä Yleä ja etelän mediaa voidaan hyvinkin syyttää moraalittomuudesta.

Käyttäjän SeppoPajunen kuva
Seppo Pajunen

"Muille", eli kaikille KD:tä pienemmille puolueille-ja liikkeille ennustan yhteensäkään korkeintaan kolme paikkaa, joten näyttäisi olevan aikamoista "lottoa" kenen kohdalle sattuisi nalli napsahtamaan...?

Toimituksen poiminnat