Terttu Savola Ajatuksia

YLE profiloituu kiusaajana ja kiusaamisen opettajana

Olemme Suomessa huolestuneita kiusaamisen yleisyydestä ja yleistymisestä kouluissa ja työpaikoilla.

On aina kansan keskuudessa ymmärretty, että esimerkillä on voimaa. Meitä on opetettu myös kunnioittamaan auktoriteettejä ja ottamaan oppia heistä.

Suomen tilanne on nyt katastrofaalinen. Meidän verovaroilla kustannettu YLE kiusaa ketä se haluaa. Muu media seuraa ihan kuin ei itsellä olisi ollenkaan taitoa ja ymmärrystä ajatella. Nyt vaalien alla mainostetaan, että seuraavissa ohjelmissa on 9 eduskuntapuoluetta ja 9 puheenjohtajaa. Paavo Väyrystä ei huolita eduskuntapuolueen puheenjohtajana ollenkaan vaalikeskusteluihin. Ymmärrämme kyllä, että häntä pelätään hänen ylivertaisuutensa takia. Mutta suomalaiset haluavat maksamillaan rahoilla nähdä kaikki eduskuntapuolueet.

Onko YLE tosiaan niin ala-arvoinen laitos, että se haluaa esimerkillään opettaa ja lisätä kiusaamista Suomessa 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (1 kommentti)

Käyttäjän MirjamiParant1 kuva
Mirjami Parant

Ylellähän on parlamentaarisesti koottu hallintoneuvosto, jonka tahdissa ilmeisimmin vastaava päätoimittajakin marssii.

Arvelen, että valtaakäyttävä neuvosto edustaa tällä hetkellä niitä puolueita, jotka ovat nyt Suomea neljä vuotta hallinneet polarisoivasti.

Seitsemän tähden liike rp. on virallinen eduskuntapuolue, jonka puheenjohtaja Paavo Väyrynen on kansanedustaja. Eli, puolueen siirtäminen syrjään ei ole oikeutettua.

Suomalaiset ovat pääsääntöisesti oikeudenmukaisuuden ja yhdenvertaisuuden kannattajia. Väyrysen syrjintää kansan keskuudessa ei hyväksytä.

Toimituksen poiminnat