Terttu Savola Ajatuksia

Vaalinumerot ovatkin jo tiedossa, mutta ei kaikilla ehdokkailla

Olemme tekemässä tutkintapyyntöä Suomen korruptoituneessa poliittisessa tilanteessa jatkuvasti tapahtuvasta vilpistä. Samalla vaadimme vaalitarkkailijoiden asettamista. Olen lähettänyt kysymyksen oikeusministeri Tuija Braxille ja vaalijohtaja Arto Jääskeläiselle koskien sitä, onko minkäänlaista vaalitarkkailua olemassa. Olen kuitenkin jäänyt ilmat mitään vastausta.

Eilen 5.5.09 Arja Alho kirjoitti viesteissään tulevasta vaalinumerostaan 163 ja samoin 5.5. Liisa Jaakonsaari teetti jo esitettä numerolle 167, joksi se oli muuttunut sen ensin kuulemma oltua 168. Prosessin kaikki vaiheet olivat ehdokkaalla tarkasti tiedossa. Asiasta innostuneena soitin itse tänään kahteen paikkaan oikeusministeriössä, viimeisimpänä vaalitiedottaja Ulla Rehulalle, joka ilmoitti, että missään tapauksessa ehdokkaat eivät saa numeroa vielä tänään 6.5. koska niitä ei vielä ole. Alunperinhän numeron saantipäivämääräksi on annettukin 7.5. ja siihen myös itse luotin. Mutta suurilla puolueillamme - ja tässä tapauksessa todistettavasti ainakin SDP:lla - on kätyrinsä joka paikassa eikä toiminnan rehellisyydestä voida puhua alkuunkaan.

Viime eduskuntavaaleissa 2007 Köyhien Asialla rp:n ääniä meni tietokonetulostusten mukaan toisille puolueille, esim. omia ääniäni meni Lapin piirin vasemmiston Saapunki-nimiselle ehdokkaalle. Jopa Helsingin hallinto-oikeus totesi näin tapahtuneen, mutta antoi ympäripyöreän vastauksen ja sanoi olevansa voimaton, koska se toimii vain Helsingin alueella ja äänet olivat menneet muitten puolueitten ehdokkaille Lappiin, Satakuntaan ym. ympäri Suomea.

Oliskohan nyt jo aika tarttua härkää sarvista?!

Terttu Savola

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (8 kommenttia)

tavallinen jamppa (nimimerkki)

Vaalitarkkailijoita pitää lisätä huomattavasti jokaiseen äänestyspisteeseen.

Tarkkailijoita pitää olla kaikista puolueista, ääntenlasku on suoritettava kaikkien tarkailijoiden läsnäollessa. Tarkat pöytäkirjat on hyväksytettävä tarkailijoilla jälkeenpäin.

En tiedä millä keinoilla nykyiset tarkkailijat valitaan, mutta kaikille tämän pitäisi olla mahdollista.

Onko?

Käyttäjän ojala kuva
Tommi Ojala

Se että sadasta äänestä menee 2 jonnekin muualle on aika sama. Tietysti ehdottomasti väärin, mutta Köyhien Asialla -"puolue" ei varsinaisesti maatamme muuta. Jos saatte eurovaaleissa yli tuhat ääntä, olen todella yllättynyt.

siviilitarkkailija (nimimerkki)

Odottakaa vaan jahka Astrid-tädin ihmispumppu on pyörinyt kierroksensa niin helsingin lähiöihin saadaan sotilastarkkailijoita ;D

Sosialistiaateli ei voi taata virkatovereidensa tuloja elleivät virkatoverit järjestele sosialistiaatelisen vaaleja. Yleensähän sosialistipuolue käy hakemassa suurimman äänisaaliinsa vanhainkodeista uhkaamalla paikan sulkemista mikäli tärisevät kädet eivät vedä oikeaa punaista viivaa. Ja aika monella avustaja vetää viivan puolesta mikäli äänestäjän silmissä kipunoi mutta käsi ei toimi.

Järjestelmäämme kuuluu eräs maailman hienoimmista itsepetoksista joka saa minkä tahansa hirviöhallituksen kalpenemaan kateudesta. Suomi on maailman vähiten korruptoitunut maa ja todisteena tässä käytetään kansainvälistä korruptiotutkimusta. Ongelma vain on että se mikä muissa valtioissa automaattisesti tulkitaan korruptioksi, on suomessa periytynyt hyvä hallinto- ja virkamiestapa. Tasaisin väliajoin vasemmistovihreä media sylkäisee kansainvälisen korruptio- tai sananvapausuutisen jonka perusteella tilastollisesti suomea todistellaan rehelliseksi.

Harmaasusi™ (nimimerkki)

Kysyn vain lyhyesti:

Onko kertomasi totta? Todistettavissa pitävästi?
Kuin kiveen hakattuna?
Jos on, koko nomenklatuuran arvo ROMAHTAA.

Neuvon että ensimmäisenä laadit englanninkielisen
tiedotteen KIIREELLÄ ja pistät sen sähköpostilla
kaikkiin mahdollisiin ulkomaan julkaisuihin.

Kotomaan läystäkkkeet ei tartu asiaan, koska niiden
on saatava annoksensa puoluetuista mainosten nimissä.

P. Sittnikow (nimimerkki)

Terttu.

Voin kertoa, että ei uutinen ole kovinkaan vieras, sillä kuntavaaleissa meillä oli täsmälleen samantyyppistä "röyhistelyä". Se, että kirjoitit sen tapahtuneen
Sdp-taholta yllätti, koska niin se taisi olla meitsinkin kunnassa , mutta katsoisin
tuon (vakiintuneen) käytännön pikemminkin johtuvan "aktiviteettiröyhkeydestä"
ottaa yhteyttä ennakkoon paikalliseen "vaalipäällikköön" ja näin nuo numerot
pienellä "valheella" julkituodaan. (voisinko saada numeroni jo tänään, koska
huomenna olemme aviomiheni kanssa sairaalatutkimuksissa ja..........
silleisti tms.) >>Tapaustahan en tunne, joten suhtaudun hyvin varauksella!

Se mikä meitsiä yllätti oli tuo numeroiden päällekkäisyys Sipoo-Porvoo
sektorilla, koska samalla numerolla oli kaksi eri ehdokasta>> omaten samat mediakentät käytössään> osastoon nimeltä röyhkeys!

Jatkoa kamppanjallenne.
PS=Pentti Sittnikow

Pekka Lukkala (nimimerkki)

Miksiköhän Terhi Birgitta poistaa omasta blogistaan kaikki kommentit ja sasmanaikaisesti sananvapaudesta?

Käyttäjän terttusavola kuva
Terttu Savola

4
Harmaasudelle vastaan, että kertomani on totta. Tuossa vaalien 2007 ääntenlaskennassa virkailijat YLE:n vaalivalvojaisissa ilmoittivat minulle tulosteita ja tilannetta muiden puheenjohtajien tapaan kysellessäni,että Köyhien Asialla-nimistä puoluetta ei ole enää mukana tietokoneen ääntenlaskennassa, vaikka ennakkoääniä kyseltäessä oli. Sitten ilmenikin väkisin vaatimistani tulosteista, että ääntenlaskun ollessa käynnissä ääniämme meni ympäri Suomen toisten puolueitten ehdokkaille, mutta oma puolueemme ei ollut kirjautuneena saamaan ääniä ollenkaan. Kukaan ei tietysti osannut aavistaa, että olen niin sitkeä, että vaadin papereita nähtäväksi ja asia paljastuu. Melkein uskomatonta, mutta totta

Käyttäjän terttusavola kuva
Terttu Savola

2
Ojalalle sanoisin, että sinulla on vähän vajavaiset tiedot Köyhien Asialla-puolueesta. Olin ehdolla Helsingin vaalipiirissä 07, ja vielä kaiken tuon äänten muualle vyöryttämisen jälkeen henkilökohtaiseksi äänisaaliikseni yksin Helsingistä jäi n. 1000 ääntä. Miten muka koko puolue ei koko maasta saisi 1000 ääntä?

Toimituksen poiminnat