Terttu Savola Ajatuksia

Apua! Rahojani ryöstetään joka päivä....

Niin mielelläni kuin kirjoittaisinkin hauskoja asioita, joudun jatkuvasti toteamaan, että kansalaisoikeuksiani ei tässä maassa kunnioiteta.

Ilman että minulta kysyttäisiin mitään, toiset käyttävät rahojani, vaikka Köyhien Asialla-puolue ja minä itse niitä tarvitsisimme. Mot-ohjelma taas illalla kertoi, että Ay-rahoja menee suuret summat sdp:lle ja vasemmistoliitolle. Olen työtehtävieni takia kuulunut vuosia SAK:n piiriin. Olen monta kertaa ihan uteliaisuuttanikin kysynyt, onko SAK:lta mahdollista saada vaali- tai puoluerahoitusta. Vastaus on ollut yksiselitteisesti se, että puolueille ja ehdokkaille ei anneta rahaa. Kerran kuitenkin näin, kun vaaleissa juuri eduskuntaan päässyt vasemmistoliiton kansanedustaja Paavo Arhinmäki televisiohaastattelussa selaili kuittejaan ja näytti myös SAK:n PAM:lta saadun avustuksen kuittia. Siihen osastoon kuulun itsekin, mutta vastaus pyyntööni oli juuri ennen noitakin vaaleja ollut, että kenellekään ei anneta.

No presidentinvaalien aikoihin SAK laittoi sievoiset summat jäsenistön rahoja Tarja Halosen presidentinvaalikampanjaan. Ja taaskaan minulta ei oltu kysytty asiaa ollenkaan.  Varsinainen farssi asia on siksi, että en millään muotoa ole voinut Tarja Halosen toimintamalleja tukea, saatikka sitten äänestää presidentiksi.

Ja sitten tämä jatkuva ryöstö puoluetukien ja muun eduskuntaryhmien avustusten muodossa. Minun ja virallisen Köyhien Asialla-puolueen kannattajien verorahat otetaan eduskuntapuolueitten käyttöön. Sivusta saamme vaan katsella, kun puolueet ylpeinä esittelevät, miten paljon kansalaisilta budjettiin ottamaansa rahaa he kampanjoihinsa kulloinkin käyttävät. Ja sitten kun meidän rahoillamme pelaavat ja pitävät meidät rahattomina, poistavat meidät virallisesta puoluerekisteristä kokonaan, jos emme ole onnistuneet saamaan läpi yhtään kansanedustajaa kaksissa eduskuntavaaleissa. Vuoden 2007 jälkeen näin meillekin tapahtui. Nyt olemme saaneet uudet 5000 kannattajakorttia kerätyksi elokuussa 2008. Puolueen eteenpäin menolle avattiin pää, kun lokakuun kunnallisvaaleissa 2008 tulin valituksi Espoon kaupunginvaltuustoon. Samme nyt olla mukana eduskuntavaaleissa 2011 ja 2015, ja silloin olisi ainakin yksi kansanedustaja saatava läpi.

Varsinkin viime aikoina olen saanut kansalaisilta paljon kehotuksia kirjoittaa ja ilmoitella mahdollisimman paljon noista eliitin röyhkeistä toimintatavoista. Meillä kun vielä halutaan yleisesti uskoa hyvään ja monet eivät edes tiedä, millä röyhkeydellä ja vääryydellä maatamme hallitaan.

EU on kiinnostunut Suomen väärinkäytöksistä ja korruptionvastainen Greco-ryhmä, jonka sain myös tavata heidän Suomen vierailunsa aikana, antoi Suomelle ukaaseja parannuksen tekoon vaalirahoitusasioissa. Näyttää vaan, että mallioppilas-Suomi ei tahdo tässä asiassa oikein hyvin käyttätyä.

Mutta kuten aina - lopetan tämänkin siihen, että uskon oikeuden vielä voittavan. Miten se tarkalleen tapahtuu, sitä emme tiedä. Mutta se tapahtuu.

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (2 kommenttia)

Käyttäjän ilikka kuva
Ilkka Partanen

Moro Terttu!

Tein blogiini kysymykset joihin haluaisin mahdollisimman monelta EU-ehdokkaalta vastaukset. Pääset kyseiselle sivulle klikkaamalla nimeäni ja kommenttiosastolle voi sitten copy-pastata kysymykset valmiiksi ja näpytellä niihin väleihin omat vastauksensa. Odotan mielipiteitäsi, Tervetuloa! Samoin myös muut ehdokkaat, jos en ole blogeissanne vielä kutsua ehtinyt esittää!

Keijo Palonen (nimimerkki)

Tsemppiä Terttu tähän rytinään.
Keijo

Toimituksen poiminnat