Terttu Savola Ajatuksia

Hyvää huomenta kuitenkin, korruptio-Suomi!

Suomessa on hätätila. Miksi muuksikaan voisi kutsua tilannetta, jossa suurin piirtein kaikki asioista päättämässä olevat ja kansalaisten rahojen käytöstä päättävät näyttävät olevan korruptoituneessa tilassa. Kun viime eduskuntavaalien 2007 alla sanoin television vaalipaneelissa, että Suomi on korruptoitunut maa, toimittajat vaativat ihmetellen selitystä, miksi niin sanon. Sellainen oli kuulemma ihan uusi televisiossa julkituotu näkökulma Suomenmaasta.

Tuon tilaisuuden jälkeen en ole päässyt television vaalipaneeleihin. En pääse kuulemma myöskään nyt vuoden 2009 tv-eurovaalipaneeleihin. Portinvartijoiden pelkona varmaankin on, että voisin ehkä sanoa jotain, mistä kansalaiset huomaisivat eduskuntapuolueiden korruption ja heidän harjoittamansa kansalaisten verovarojen vastuuttoman käytön. Kansalaisethan voisivat totuuden nähdessään jopa äänestää Köyhien Asialla-puoluetta, ja sehän olisi tietenkin pois eduskuntapuolueitten pussista. YLE selittää syyksi boikotoinnillemme tuotantoteknisiä syitä ja myös sitä, että köyhät eivät ole Suomessa kyllin "merkittäviä" päästäkseen julkituomaan asioitaan televisiossa ja esittämään niihin parannuksia.

YLE:n hallintoneuvosto muodostuu kansanedustajista, ja hehän eivät anna muiden tulla asioihin sekaantumaan. He ovat saaneet rosvotuksi budjettiinsa yhteisistä verovaroistamme valtavat summat ja haluavat edelleenkin juhlia niillä. Eduskunnan ulkopuolisille oikeusministeriön virallistamille puolueille he eivät anna yhtään senttiä eikä myöskään tilaisuutta esitellä vaaliteemojaan televisiossa .

YLE:n toiminta kuitenkin rahoitetaan katselijoiden maksamilla lupamaksuilla ja katselijat haluaisivat nähdä kaikki äänestämisvaihtoehdot. Kansalaisten demokraattisia oikeuksia rikotaan törkeästi. Katsotaan mihin tämä kaikki johtaa.

Toivotaan, että kun aktiivisesti tuomme Suomen todellista korruptiota esiin, eräänä aamuna minäkin voin kirjoittaa tervehdykseni ilman korruptio-sanaa sanomalla vain Hyvää huomenta Suomi!  

 

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (5 kommenttia)

Harmaasusi (nimimerkki)

Eihän se mitään uutta ole että Suomessa vallitsee kleptokratia,
mutta sen kumoamaan pystyy vain se jolla on vielä enemmän
rahaa.

Ongelma ei ole korruptio - sehän me tiedetään, vaan se
ettemme tiedä paljonko pitäisi maksaa. Montako soffaa,
montako ulkomaanmatkaa, montako taulua...

Yksikään Meppi ei suostu kertomaan mikä on lobbareiden taksa.
Kai meillä nyt kansakuntana olisi vara maksaa noille tulevalle 13
lahjottavalle aivan se minkä he vaan tahtovat. Mutta ei, muu
maa mustikka.

Terhi Törrö (nimimerkki)

Kiitos Terttu että jaksat tuoda tämän järjestelmämme epäkohtia esille. Järjestelmässähän ei sinänsä ole mitään vikaa, vain siinä, että joillekin ahneus vaikuttaa olevan tärkein motiivi politiikan teossa. Niinhän sen ei pitäisi olla.
Valtiota ei kai sittenkään tulisi johtaa kuin yksityisyritystä.

Sinulla Terttu on monia poliitikkoja selkeämpi käsitys ihmissuhteen arvosta ja merkityksestä. Olet todella kaunis, älykäs ja hieno ihminen ja toivon, että menestyt näissä tulevissa Eurovaaleissa.

Sylillinen ruusuja Sinulle täältä Oulusta!

Haamu (nimimerkki)

Niinhän sitä sanotaan, että valta turmelee. No ei ehkä kaikkia.

Tuosta syystä muuten nettiäkin haluttaisiin sensuroida, koska täällä ihmiset pääsevät käyttämään omaa ääntään ja totuudet paljastuvat.

Tauno O. Mehtälä (nimimerkki)

Kansanedustuslaitoksen hallitsema YLE on nyt toden paikan edessä.

Konsensustotalitarismi haluaa häivyttää köyhät näkyvistä. Kun media ei käsittele köyhyysongelmaa eikä köyhiä, heitä ei ole olemassakaan.

Tämä YLEn inha ylenkatse puistattaa.

Vuoden 2007 tulonjakotilastojen mukaan suhteellisen köyhyysrajan alapuolella oli 708 000 ihmistä. Siis IHMISTÄ. YLElle he eivät siis ole olemassakaan?

Käyttäjän ojala kuva
Tommi Ojala

Et sitten muita syitä keksinyt mikset mahdut vaaliväittelyihin? Varmaan siksi ettei "köyhien asialla"-puoluetta tässä maassa tarvita. Ette edes ole mikään puolue kun ei ole kansanedustajia.
Muutkin puolueet ovat täynnä ihmisiä jotka ovat "köyhien asialla". He ovat sitten niissä väittelyissä.

Toimituksen poiminnat